Træning

Tid og sted

Ingen træning den kommende tid.


Hvordan foregår det?

Vi starter alle træninger med opvarmning af hele kroppen og alle led - dette gør vi sammen og ofte med sjove aktiviteter. Til hver træning øver vi akrobatik, da dette er en af grundstenene for en optræden. Hver træning har også et bestemt tema, eksempelvis stå på hænder, trapez, koldbøtter, jonglering, klovneri, osv. 


Man har også altid mulighed for at gå i 'cirkuskassen' og finde dét frem, som man ønsker at øve sig på. Cirkuskassen er fyldt med rekvisiter så som diablo, jongleringsbolde, stylter, ethjulede cykler, tallerkener, balancepinde, ringe, og meget mere. 


Desuden går en del af træning at øve vores shows. Vi arrangerer flere cirkusshows om året, og artisterne selv er med til at skabe deres egne numre.Hvem træner børne?

Klubben består af 100% frivilligt arbejde, men alligevel har vi været heldige at få en træner, Erik, som har over 20 års erfaring inden for området.


Desuden hjælper bestyrelsen med træningen, da der er behov for voksne til at hjælpe de mindste børn. 


Ud over den generelle træning, planlægges arrangementer, hvor trænere, som er specialiseret inden for et bestemt område underviser. Det kan fx. være undervisning i:

Trapez, ethjulede cykler, trylleri, osv.